Download Lagu Aftershine Yowes Modaro MP3

Yowes Modaro Download lagu Aftershine Yowes Modaro MP3 dapat kamu download secara gratis di Stafaband. Ada 20 daftar lagu Aftershine Yowes Modaro yang bisa kamu download. Untuk melihat detail lagu Aftershine Yowes Modaro klik salah satu judul yang cocok, kemudian untuk link download Aftershine Yowes Modaro ada di halaman berikutnya.


Judul : Yowes Modaro - Aftershine ft. Damara.de (Official Music Video)
Oleh : AFTERSHINE Official
Album : Single
Hits : 103,870,058x
Durasi : 5 menit, 39 detik
Size : 8.69 MB

Lirik:

Rino ing wayah wengi
Aku eling kowe
Sek mbiyen ngancani
Susah seneng dilakoni bebarengan
Tanpo terpikirkan akhire bubaran

Atiku loro njobo njerone ambyar
Nyawang sliramu
Gandeng karo wong liyoAndang nduwe gandengan
Iki ati udu bahan nggo dolanan
Aku trimo ngalah mugo kowe bungah

Mbok yo tulung sadaro
Ojo sepenak e dewe
Kiro-kiro ra tresno
Ora ko ngene carane
Waton ninggal lungo
Gandeng karo wong liyo
Yowes ora popo karma iseh ono
Yowes modaro

Opo kowe ora ngerumangsani
Aku merjuangke
Isuk awan wengi
Golek rejeki tak nggo ndandani
Basan kowe dadi lali sek ngancani

Sepurane kangmas
Aku ninggal lungo
Aku sadar aku wes ngelarani.
Aku yo pingin bahagia
Jujur kesel melarat
Urip rekoso

Mbok yo tulung sadaro
Ojo sepenak e dewe
Kiro-kiro ra tresno
Ora ko ngene carane
Waton ninggal lungo
Gandeng karo wong liyo
Yowes ora popo karma iseh ono
Yowes modaro

Sadaro
Ojo sepenak e dewe
Kiro-kiro ra tresno
Ora ko ngene carane
Waton ninggal lungo
Gandeng karo wong liyo
Yowes ora popo karma iseh ono
Yowes modaro

Aftershine adalah sebuah grup musik pop Jawa dan koplo asal Sleman, Yogyakarta. Grup musik ini terdiri dari Hasan Aftershine (vokal), Andika Permana Putra (gitar melodi), Zulian Achmad Yuniarto (keyboard), Hedo Anka Pindo (gitar akustik), Agus Nugroho (bass) dan Yuriko Andrianta (kendang). Grup musik ini terkenal dengan lagu-lagu seperti "Yowes Modaro", "Aku Sing Lungo" dan "Tresno Ra Bakal Ilang".

Lagu lainnya dari Aftershine:

© 2024 stafaband76.net, Tempat download lagu mp3 gratis.