Download Lagu Nella Kharisma Bojo Galak MP3

Bojo Galak Download lagu Nella Kharisma Bojo Galak MP3 dapat kamu download secara gratis di Stafaband. Ada 20 daftar lagu Nella Kharisma Bojo Galak yang bisa kamu download. Untuk melihat detail lagu Nella Kharisma Bojo Galak klik salah satu judul yang cocok, kemudian untuk link download Nella Kharisma Bojo Galak ada di halaman berikutnya.


Judul : Nella Kharisma - Bojo Galak (Official Music Video)
Oleh : Samudra Record
Album : Nella Hip Hop Koplo
Hits : 83,482,661x
Durasi : 5 menit, 3 detik
Size : 7.77 MB

Lirik:

Wis nasibe kudu koyo ngene
Nduwe bojo kok ra tahu ngapenake
Seneng muring omongane sengak
Kudu tak trimo bojoku pancen galak

Saben dino rasane ora karuan
Ngerasake bojoku sing ra tahu perhatian
Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
Yo wes ben nduwe bojo sing galakSenajan batinku ngempet ono njero dada

Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene

Sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
Kliru sitik wae aku mesti diseneni
Ameh dolan ro konco kok ora diolehke
Senengane nuduh dikira lungo ro liyane

Yen wes ngono aku mung bisa meneng
Tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
Di matamu aku iki ora tahu bener
Kabeh mbok salahno rumangsa wes paling pinter

Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene

Ibarate dele sing uwis dadi tempe
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
Abote nduwe bojo sing galak
Lek ra keturutan senengane mencak-mencak

Ra usah digetuni aku kudu kuat ati
Nganti tekan mati sliramu tetep nang ati
Distel kendo wae, tak nikmati uripe
Senajane galak bojoku pancen sing ganteng dhewe

Kuat dilakoni lek ra kuat ditinggal ngopi
Tetep cinta senajan bojoku galak

Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene

Yo wes ben nduwe bojo sing galak
Yo wes ben sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati
Tak trimo sliramu tekan saiki
Mungkin wes dadi jodone
Senajan kahanane koyo ngene

Nella Kharisma adalah seorang penyanyi dangdut dan koplo jawa berdomisili dan membasiskan di Surabaya. Ia lahir pada tanggal 4 November 1994 di Kediri, Jawa Timur. Nella Kharisma dikenal dengan hits singel-nya yang berjudul “Konco Mesra”. Bakat seninya sudah terasah sejak kecil berkat kedua orang tuanya yang sama-sama berdarah seni.

Lagu lainnya dari Nella Kharisma:

© 2024 stafaband76.net, Tempat download lagu mp3 gratis.